Der er mange grunde til at bruge keramiske fliser til gulv og væg her er nogle af de grunde til, at du bør overveje fliser frem for anden gulvbelægning:Lang levetid

Billigste løsning, når fordele medregnes
Modstandsdygtig over for bakterier
Ingen pletdannelser
Allergivenlig
Ingen mærker efter tryk
Farve- og lysægte
Formfast
Farvefast
Slidstærk
Brandsikker

Ofte både syrefast og frostsikker

fliser bad


Fliser og Bad
Industrivænget 11
3400 Hillerød
Telefon: 4824 8388
web:  fliser-bad.dk

Åbningstider:
Man - Fre: 10:00 - 17:30
Lørdag: 10:00 - 14:00


Kig ind og find inspiration til dit hjem. Hos os finder du et kæmpe udvalg i italienske fliser og natursten, du ikke ser alle andre steder, og fordi det er italienske fliser, er det ikke ensbetydene med at det er dyrere, men måske bare mere spændende og smukkere.

Udover fliser har vi også en spændende udstilling af baderumsmøbler, brusekabiner, sauna og sanitet. Heat-com gulvvarme og Mira byggeprodukter finder du også i Fliser & Bad


slagelse flisecenter logo


Slagelse Flisecenter A/S
Bornholmsvej 8
4200 Slagelse

T: 5852 7100
F: 5850 0871

web: slagelse-flisecenter.dk

Slagelse Flisecenter A/S sælger fliser og klinker til gulv og vægge. Vi sælger til både erhvervskunder og private kunder. Handler du hos os, handler du hos fagmanden og specialisten.

Hos os køber du ikke bare en flise eller en klinke. Vi er leveringsdygtige i alt, der hører med for at opnå en totalløsning med et godt resultat. Vi har nøje udvalgt vores produkter, og vi rådgiver dig altid efter bedste evne, så du er sikker på en løsning af høj kvalitet og korrekt opsætning og udførelse.

Vi er garant for kvalitetsprodukter, specialistviden, sparring og rådgivning fra en fagmand.

Så kig forbi vores forretning i Slagelse, hvor du både kan se og mærke de mange produkter og miljøer, vi har udstillet.


Frandsens fliser


Fran-Sten ApS
Tlf. nr.: 60 66 56 36
Håndværkerbakken 3, Sengeløse
2630 Tåstrup

web: frandsencement.dk

FLISER
Havefliser af beton er en af de mest miljø venlige løsninger, man kan vælge til sin have. Der bruges nemlig udelukkende naturlige råmaterialer. Se: Beton og miljø. Udendørs fliser er skidsikre og nemme at holde rene, hvis man følger nogle enkle råd. Se: Vedligeholdelse. Havefliser fås i mange udgaver, størrelser og farver, så der er mange muligheder for at vælge lige netop de fliser, der passer bedst til hus og have.

Vi fører fliser i mange størrelser, mål angives i cm:
60x40x6, 40x40x6, 20x40x6
60x30x6, 30x30x6
50x50x5
10x10x6